miercuri, 13 iunie 2007

~Gandindu-ma la Viata~




Gandindu-ma la viata am realizat ca pentru unii viata incepe atunci cand te gandesti la moatre... la ce lucruri ai vrea sa realizezi in viata asta si cat de putine lucruri ai facut pana in momentul de fata.


Atunci cand suferi un accident major...in care ai trecut pe langa moarte foarte aprope si i-ai simtit chiar si mirosul transpiratie...realizezi ca moartea nu face programari cand te ia si ziua de azi poate fi ultima ...asa ca incepi sa schimbi cate ceva.


Dar e acum la moda motto-ul "traieste aceasta clipa ca si cum ar fi ultima" dar e posibil asa ceva ... de fapt cum ai trai ultima zi din viata ta...ai trai-o pur si simplu obisnuit fara sa nu faci nimica special sau ai incerca sa faci o groaza de lucruri pe care ai fi vrut sa le faci pana atunci...


Ce ai putea alege sa faci in acele 24 de ore care ti-au mai ramas....ce ai putea ...???


Totusi cati dintre noi s-ar impaca cu gandul ca uramtoarele 24 de ore vor fi ultimele ...te-ai impaca cu gandul si ai face ceva in acest timp sau ti-ai plange de mila???


Un comentariu:

iarinap spunea...

cineva m-a invatat sa traiesc fiecare clipa ca si cum ar fi ultima...in ultimele 24 de ore care as stii ca mi au ramas,as merge la persoana respectiva si as ruga o sa fugim amandoi in munti...ai citit "Veronika se hotaraste sa moara"? cred ca e cel mai bun exemplu pt situatii din astea..nu as regreta nimic pentru ca sunt constienta ca o sa ma intorc din nou pe pamant si ca o caut de fiecare data esenta vietii..intanirea cu "Cealalalta Parte".tu ce ai face in ultimele 24 de ore?